SMUTvej til mindre allergi

For første gang nogensinde samler én bog Bogen om Allergi , alle fakta og råd om at forebygge allergi og allergisymptomer med faglig støtte af 10 førende danske allergilæger.
Bogen udkommer på tirsdag 8. februar

Endelig efter 30 år med antallet af allergikere konstant stigende, udkommer der i morgen en bog, der fokuserer på, hvad den enkelte rent faktisk selv kan gøre for at allergi fylder mindst muligt i hverdagen altså hvordan de forebygger udvikling af allergi og begrænse symptomer på en allerede opstået allergi.

SMUTvej til færre allergisymptomer
Bogen er en gør-det-selv -bog masser af korte tekster og fotos, og den fokuserer kort og godt på, hvad den enkelte rent faktisk selv kan gøre for at allergi fylder mindst muligt i hverdagen. Her er både grundlæggende fakta til dig uden allergi, mere uddybende til dig, der lige har fået konstateret allergi, men også særlige fif til dig, der har haft allergi i mange år, fortæller forfatter Joan Grønning.

Bogen giver således den nødvendige brede viden om allergi, hvis man gerne vil have færre allergisymptomer i hverdagen, og man dermed i nogle tilfælde også kan begrænse sit medicinforbrug.

Bogen giver på en overskuelig og lettilgængelig måde et indblik i din egen eller dit barns sygdom og det er det første vigtige skridt hen imod at leve med den kroniske sygdom, allergi er. Bogen giver danske allergikere det bedste grundlag for at være aktive deltagere i både forebyggelse og behandling , siger overlæge og klinikchef samt tidligere formand for de danske allergilæger, Hans-Jørgen Malling, Allergiklinikken på Gentofte Hospital, i bogens forord.

Bogen om Allergi indeholder alt det, der er værd at vide om allergi: Lige fra fakta og forskning, til myter og virkelighed, gennemgang af alle allergisygdomme og allergisymptomer, og til indeklima, job og uddannelse, stress, ferie og højtider, samt til alternativ behandling.

Bogen om Allergi udkommer 8. februar læs mere på www.bogenomallergi.dk

Læs mere her

tags: uddannelse, medicin, overlæge, stress, forfatter,

Reklamer

2 responses to this post.

  1. Posted by Anne Knudsen on juni 5, 2011 at 1:54 pm

    Jeg har lige set denne hjemmeside om stress: http://www.psykisksundhed.dk/stress
    Jeg tror det kan være noget relevant.

    Svar

  2. Jeg har haft allergi i mange år, men det er altid rart at få noget nyt input og gode idéer til, hvordan man skal forholde sig. Det er ikke en bog, jeg kender, men jeg vil kigge efter den næste gang, jeg er ude og handle.

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: